Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψε την ενόχλησή της από την ψήφο που της έδωσε ο Ηλίας Γκότσης στο χθεσινό Survivor All Star.

«Πήρα έξι ψήφους από την ομάδα μου, ήξερα ότι θα με ψηφίσουν τα τρία παιδιά που είναι πιο καινούργια και είναι λογικό να θέλουν να αλληλοστηριχθούν με κάποιο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος του Ηλία με στεναχώρησε γιατί την προηγούμενη φορά με ψήφισε, πιάνοντας με πριν μπούμε στο συμβούλιο και λέγοντας μου πως θα το κάνει για να ρίξει “μια κούφια ψήφο”.

Με πιστεύει πάρα πολύ και ξέρει ότι το αξίζω και όλα αυτά τα ιδανικά. Μου έχει πει πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο πολύ πιστεύει σε μένα γιατί με έχει δει στο παρελθόν και ξέρει ότι είμαι καλή παίκτρια αγωνιστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό.

Ή μάλλον μπορώ. Θεωρώ ότι το κάνει ξεκάθαρα για την εικόνα του και το πως θα βγει έξω στον κόσμο η κάθε του κίνηση. Και έχω πολλά παραδείγματα για αυτό.

Επειδή ο Κώστας είχε πει πριν από λίγες μέρες “να δω, τώρα, ποιος θα γυρίσει την μπιφτέκα” γιατί πολλοί δεν ψήφισαν την Ρία, δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι ενδεχομένως γυρίζει την μπιφτέκα. Ήθελε να φανεί ότι είναι το καλό παιδί που δίνει ευκαιρίες δίνοντας μια φίλη, έτσι νόμιζα τουλάχιστον, στον τάκο.

Δεν με ενοχλεί ότι με ψήφισε, απλά με στεναχωρεί γιατί σήμερα ήρθε και με ρώτησε πέντε φορές αν είμαι καλά. Με προβληματίζει όλη αυτή η συμπεριφορά γιατί σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες. Καταλαβαίνεις ποιος είναι όντως δίπλα σου για σένα και ποιος το κάνει για την εικόνα του», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφερόμενη στην ψήφο που της έδωσε ο Ηλίας Γκότσης στο Survivor.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ