Ο Good Job Nicky μίλησε στο Τhe 2Night Show. Ο τραγουδιστής μάλιστα lεξέφρασε την επιθυμία του να ακουστεί στο MTV, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προσπαθεί να κάνει τηλέφωνα στο εξωτερικό.

«Είμαστε σε έναν καλό δρόμο γιατί και η παραγωγή μου είναι από το εξωτερικό. Χτίζουμε σιγά σιγά τα θεμέλια για να κάνουμε τα σωστά βήματα για το εξωτερικό. Δουλεύω και όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά. Ελπίζω να πάψει να ισχύει αυτό που λένε “Αυτό είναι για Ελλάδα”. Πρέπει να ακουστεί παντού! Πιστεύω με την 15αδα που έχω ετοιμάσει, νιώθω ότι ελπίζω να με ακούσει κάθε γωνιά του κόσμου. Έχω κάτι να προσφέρω!».

Σχετικά με το κομμάτι της Eurovision τόνισε:

«Φέτος είμαι πιο κάθετος με τον διάλογο μεταξύ εμού και του κόσμου. Όπως βλέπουμε διαδικαστικά δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Αν πήγαινα, θα ήθελα να πάρω το OK από τον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι κάποιες δηλώσεις του Βίκτωρα ήταν κάπως αλλά το δικαιολογούμε λόγω ηλικίας! Δεν ξέρω πώς θα πήγαινα εγώ στην ηλικία του. Για εμένα ο άνθρωπος που ίσως θα ήταν πιο έτοιμη να μας εκπροσωπήσει θα ήταν η Klavdia. Η Ελένη Φουρέιρα πήγε, έδωσε όλη της την ψυχή και της το έκλεψαν. Δεν έπρεπε να βγει δεύτερη! Της το έφαγαν».

Για το εάν ήθελε να ξαναπάει στον δημοφιλή ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, είπε: «Δεν μου έμεινε καμία πικρία για την Eurovision. Ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Όπου και αν πάω μου το υπενθυμίζουν ότι θέλουν να πάω. Το μόνο που θα ήθελα είναι να θέλει ο κόσμος να πάω. Το τραγούδι το έχω έτοιμο. Αν πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω».

Δείτε το βίντεο στο Ζnews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ