Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου, Αλέξανδρος, είχε γενέθλια και έγινε 17 ετών. H ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους της ευχές για την ιδιαίτερη ημέρα και μας έδειξε την τούρτα του γιου της.

«Ο άνδρας της ζωής μου μεγαλώνει. Κάποιος έφηβος εδώ…», έγραψε πάνω στη φωτογραφία με την τούρτα η Σολωμού. Ο Αλέξανδρος Αθανασίου μένει με τον μπαμπά του, Μάριο Αθανασίου, από τα 13 του χρόνια. Όπως είχε αναφέρει η Σολωμού σε συνέντευξή της, ήταν κάτι που είχαν συζητήσει με τον ηθοποιό.

«Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του», είπε.

Σε ερώτηση σχετικά για το αν είχαν διαφωνίες στην ανατροφή του γιου τους, ο Μάριος Αθανασίου έχει δηλώσει: «Έχω να αντιμετωπίσω τέτοιο δίλημμα πολλά χρόνια. Δεν έχουμε διαφωνίες.»

Επιπλέον ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte. «Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι μου λες. Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Να είναι καλά. Δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες. Δεν έχω διαβάσει κάτι. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι καλό παιδί;», είπε με εμφανή απορία, αλλά και χαμόγελο ο Μάριος Αθανασίου. Όταν στη συνέχεια πληροφορήθηκε ότι είναι ράπερ, σχολίασε: «Α ωραία, καλό είναι αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ