Στο 75ο Φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής πρωταγωνιστεί στην ταινία «Στον θρόνο του Ξέρξη» που παρουσιάστηκε στη φετινή διοργάνωση.

Η δημιουργός της ταινίας, Εύη Καλογηροπούλου βρίσκεται εδώ και μέρες στις Κάννες. Χθες όμως βρέθηκε κοντά της και ο Γιώργος Μαζωνάκης που περπάτησε με ιδιαίτερο look στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ.

Η εμφάνιση που έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης στις Κάννες.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ των Καννών, ο Γιώργος Μαζωνάκης δημοσίευσε ένα video στο Instagram του. Ο ίδιος ανέφερε πως η συμμετοχή του σε μια τέτοια διοργάνωση ήταν ένα από τα όνειρα που έγινε πραγματικότητα.

Η ταινία μικρού μήκους της Εύης Καλογηροπούλου δημιουργήθηκε ύστερα από ανάθεση του Onassis Culture.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή ταινία, γεύση από την οποία είχαμε πάρει πέρυσι κατά την προβολή του έργου «Ανήκω σε Μένα», ένα έργο σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση σε μια πολύ ιδιαίτερη προβολή στο Πεδίο του Άρεως.

Δεν είναι η πρώτη συμμετοχή της Εύης Καλογηροπούλου στο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2020 η μικρού μήκους ταινίας της Motorway 65 είχε συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ διεκδικώντας Χρυσό Φοίνικα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ