Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία από την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το 2022. Ο διάσημος MVP που έχει κάνει περήφανους παγκοσμίως και τα αδέλφια του: Θανάσης, Κώστας και Άλεξ σε συνεργασία με τον γνωστό YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη οργωανώνουν το μεγαλύτερο giveaway του ελληνικού Instagram. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα τρία αδέλφια του δωρίζουν ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη, αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ, αλλά και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ξεκίνησαν ένα giveaway που θα γράψει ιστορία, δωρίζοντας ένα σπίτι. Το δώρο που θα κερδίσει ο πρώτος νικητής, θα είναι ένα ρετιρέ, πλήρως επιπλωμένο με θέα την Ακρόπολη.

Ήδη έχει ανέβει στα social media το βίντεο για τον διαγωνισμό, όπου βλέπουμε τα δωμάτια του σπιτιού, το οποίο έχει αξία άνω των 100.000 ευρώ. Το giveaway ξεκινά την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00.

Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής, ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες.

Όπως σημειώνουν οι «διοργανωτές» του διαγωνισμού, ο οποίος τρέχει σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home, για να πάρει κάποιος μέρος δεν χρειάζεται καν να αφήσει σχόλιο. Αρκούν έξι follow και ένα «like».

Αυτή η πρωτοβολία των αδελφών Αντετοκούνμπο, έρχεται λίγο μετά την κίνηση αγάπης του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το «Δώσε assist», που έθεσε σε εφαρμογή η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης The GiANT Heart. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 66 πόντους σε δύο παιχνίδια (35 στο ένα και 31 στο άλλο) και να συγκέντρωσε 66.000 ευρώ που θα τα προσφέρει στη Δράση Αυτισμού «UniquAll – Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ