Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που μετράει αντίστροφα για να δει τη σειρά Maestro στην πλατφόρμα του Netflix στις 19 Δεκεμβρίου, παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο περιοδικό Down Town την οποία επιμελήθηκε η Φανή Πλατσατούρα.

Άνθρωποι από τον κοντινό του περίγυρο και συνεργάτες του τού έκαναν τις ερωτήσεις με τον ίδιο να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της συνεργασίας του μαζί τους.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φρόντισε με τις ερωτήσεις του να τον γυρίσει είκοσι χρόνια πίσω και στη σειρά «Να με προσέχεις» στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν.

«Γιατί είναι τόσο δύσκολο για ένα ελληνικό καλλιτεχνικό προϊόν να βρει θέση στη διεθνή αγορά; Τι μας λείπει;», τον ρώτησε αρχικά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να απαντάει: «Νομίζω πως το όραμα, η ικανότητα, η γνώση και η σκληρή δουλειά είναι προϋπόθεση να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Πιστεύεις ότι τα έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικάα σε σωστές αναλογίες προκειμένου να βρίσκουμε εύκολα μια θέση – και συχνά – στη διεθνή αγορά;».

Σχετικά με την υπόθεση της σειράς «Να με προσέχεις», ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ρώτησε: «Ποιανού ήταν το παιδί τελικά;». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε: «Στο “Να με προσέχεις”; Φυσικά και ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω και έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασε το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος… Ώχου!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ