Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησαν τον Bo και μίλησαν μεταξύ άλλων για το Survivor All Star, την πιθανότητα να ταξιδέψει κι αυτός στον Άγιο Δομίνικο και τη σχέση του με την Καρολίνα Ζακλιν Καλύβα.

«Στον Άγιο Δομίνικο δεν βλέπω να πηγαίνω φέτος χωρίς να το λέω με 100% βεβαιότητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι στιγμής όμως είμαι στο να μείνω εδώ και να κάνω πράγματα, όπως μια ταινία που συζητάμε να κάνουμε με τον Γιάννη Αϊβάζη», δήλωσε.

Όσον αφορά τη σύντροφό του Καρολίνα, ο Bo εξομολογήθηκε: «Έβλεπα το κοριτσάκι μου με πάρα πολλή λαχτάρα και αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και 1,5 μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάτι εβδομάδες. Είναι κάτι πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω, ούτε να αγοράσω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε να προβάλλω κάτι, ούτε να κρύψω κάτι. Ναι είμαι με μια κοπέλα, δεν θα σου πω “δεν ξέρω, και τι έχεις ακούσει κτλ”. Ούτε θα σου πω “έλα να μου πάρεις μια συνέντευξη” για να σου πω ότι είμαι εκεί.

Δεν υπήρξαν όρκοι πριν φύγει. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί, της έδωσα και 2-3 συμβουλές ως παλιότερος. Από εκεί και πέρα ότι θα θυμάται και θα μπορεί να κάνει, θα το κάνει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καρολίνα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν από το πρωί η παίκτρια που τελικά αποχωρεί είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ