Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το τελευταίο διάστημα μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2014 στο περιοδικό People ο Νίκος Βέρτης ενώ αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του, ανάμεσα σε αυτούς και ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο Αργύρης Αγγέλου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Το σχολιάσαμε ατυχώς βέβαια. Ζητήσαμε συγγνώμη χθες γιατί ήταν μια ετεροχρονισμένη συνέντευξη. Δυστυχώς η αρχισυνταξία της εκπομπής την πάτησε γιατί δεν είμαι αρχισυντάκτης. Το καταλαβαίνετε και εσείς από τις εκπομπές σας. Το θέμα ήρθε από την αρχισυνταξία, δεν κάθομαι εγώ να βρίσκω θέματα.

Ούτε τον χρόνο έχω, ούτε την εμπειρία, ούτε είναι η δουλειά μου. Εμείς γενικά είμαστε ψυχαγωγική εκπομπή και είμαστε λίγο ακτιβιστική σε σχέση με τα δικαιώματα των ανθρώπων. Ήρθε λοιπόν ένα θέμα το οποίο απ’ότι κατάλαβα είχαν προλάβει άλλοι και είχαν κάνει λάθος. Την πατήσαμε όλοι μαζί. Ήταν μια ατυχής στιγμή και το πήρα πάνω μου. Ζήτησα συγγνώμη. Θεώρησα ότι θα λήξει εκεί».

Για την ιστορία ο Νίκος Βέρτης είχε ρωτηθεί στη συνέντευξη στο People αν είναι γκέι και είχε απαντήσει: «Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου».

Ο Αργύρης Αγγέλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη στη ραδιοφωνική του εκπομπή και πιστεύοντας ότι είναι τωρινή είπε: «Όλοι παντελονάτοι ρε παιδί μου ξεχυθήκαν στους δρόμους, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου, ούτε τη μουσική του ακούω, έχω βρεθεί μια φορά σε μαγαζί που τραγουδάει κάνει κέφι ο άνθρωπος και ο κόσμος τον αγαπάει πολύ. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας.

Θεωρώ ότι είναι μια απαράδεκτη ερώτηση από την μεριά του δημοσιογράφου, έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει, και έχω αντιδράσει ακραία. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε αυτή την τραγική ερώτηση και δυστυχώς στις 99 στις 100 φορές που προσπαθείς να απαντήσεις και να γλιτώσεις από μια τέτοια ερώτηση παίρνοντας την απόφαση ότι θα απαντήσεις, λες @@@@. Σαφέστατα ήταν μια πολύ λάθος δήλωση του Νίκου Βέρτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ