Τέλος στη σχέση τους έβαλαν μετά από οκτώ η Ντούα Λίπα και Ρομέν Γαβράς. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun, η ποπ τραγουδίστρια και ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Η Ντούα και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν.

Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει τα καλλιτεχνικά της βήματα για τίποτα και για κανέναν» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα.

Η ποπ σταρ είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά με τον Γάλλο σκηνοθέτη τον Μάρτιο, όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι από σόου της εβδομάδας μόδας Saint Laurent στο Παρίσι. Το επίσημο ντεμπούτο τους, ωστόσο, έκαναν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο. Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο μαζί τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ντούα Λίπα: Αγκαλιά με τον Ρομέν Γαβράς στο ηλιοβασίλεμα της Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ