Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση προχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έμαθα ότι έχει όγκο όταν ήταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και συζήτησαν το θέμα των χειρουργικών επεμβάσεων, με την ίδια να αναφέρει: «Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση. Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις για αυτόν τον λόγο και το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, προβλήματα στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις χειρουργείο στην εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, γιατί πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη, τα σταθμίζεις και λες θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους αλλά θα προσέχω.

Το 2014 έγινε αυτό. Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του. Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία αλλά τι θα μου αφήσει μετά», είπε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Κουτροκόη: Τοποθετήθηκε δημόσια με αφορμή μια δήλωση δημοσιογράφου – «Δεν το κατάλαβα αυτό, το αφήνω ασχολίαστο»

Ντόρα Κουτροκόη – Δημήτρης Οικονόμου: Συναντήθηκαν σε γλέντι μετά το τέλος της συνεργασίας τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ