Δύο μήνες έχουν περάσει περίπου από τη στιγμή που η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε από την εκπομπή «Σήμερα» ενώ απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ. Στις δηλώσεις της μάλιστα είχε αφήσει αιχμές για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Η Ντόρα Κουτροκόη και ο Δημήτρης Οικονόμου συναντήθηκαν πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας τους και τα πλάνα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Οι δημοσιογράφοι έδωσαν το παρών στο Ναξιώτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Δημήτρης Καμπούρης στον Βύρωνα.

Σύσσωμα τα πρόσωπα της ενημέρωσης διασκέδασαν παρέα ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φαίνεται η Ντόρα Κουτροκόη να σέρνει τον χορό μαζί με τον πρώην συνάδερφό της.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής μάλιστα αναφέρει ότι με το που έφτασε στο τραπέζι η δημοσιογράφος έσπευσε να κατευθυνθεί στον Δημήτρη Οικονόμου τον οποίο χαιρέτησε εγκάρδια και έκατσαν μαζί παρέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλώντας στο Happy Day η Ντόρα Κουτροκόη είχε δηλώσει για την αποχώρησή της: Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα. Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω.

Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών.

Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ