Η εκπληκτική μεταμόρφωση του Ντέιβιντ Χάρμπερ από την 3η μέχρι την 4η σεζόν του Stranger Things ήταν κάτι που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς του Netflix. Τα νέα επεισόδια από το πρώτο μισό της 4ης σεζόν της σειράς μυστηρίου προστέθηκαν σχετικά πρόσφατα στην πλατφόρμα. (Ακολουθεί spoiler) O χαρακτήρας του σερίφη Τζιμ Χόπερ επέστρεψε παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν νεκρός. Ήταν όμως πολύ διαφορετικός από την τελευταία του εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας.

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο οποίος έχει περάσει κακουχίες στο μεσοδιάστημα, ο 47χρονος Ντέιβιντ Χάρμπερ κλήθηκε να αλλάξει εντελώς τη φυσική του κατάσταση. Ο ίδιος μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε πώς το πέτυχε. Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα ήταν ο προσωπικός του γυμναστής με τον οποίο δούλεψε για 8 μήνες και έπειτα για ακόμα μια χρονιά για τη συντήρησή του μέσα στην πανδημία.

Κατάφερε να χάσει σχεδόν 35 κιλά και δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα που ξεκίνησε αυτή τη δύσκολη και μακρά πορεία μέχρι τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατάφερε να έχει αποκτώντας κοιλιακούς. Από τα 120-122 κιλά κατάφερε να πέσει στα 86 την περίοδο που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα.

Επιπλέον, ο ηθοποιός σημείωσε ότι για τις ανάγκες μιας ταινίας που γύρισε τα Χριστούγεννα χρειάστηκε να πάρει πάλι κιλά και τώρα κάνει προσπάθεια για να τα χάσει, ώστε να συνεχίσει τον χαρακτήρα του Τζιμ Χόπερ στο Stranger Things.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ