Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αν και βρίσκεται στο απόγειο της φήμης της αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στις σπουδές της.

Η σταρ του Stranger Things, που υποδύεται την Ιλέβεν, έκανε γνωστό ότι έχει εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, όπου θα ακολουθήσει μια ειδικότητα στις κοινωνικές επιστήμες.

Όπως είπε θα συνεχίσει με την υποκριτική και με όλες τις ασχολίες, εντός και εκτός οθόνης, και τα μαθήματα θα τα παρακολουθεί διαδικτυακά.

Ο Διευθυντής Μέσων και Δημοσίων Σχέσεων του πανεπιστημίου, Τιμ Ντότι, δήλωσε στην «The Post» ότι η ηθοποιός είναι πιθανό να είναι εγγεγραμμένη στο Purdue Global – το διαδικτυακό σύστημα του ιδρύματος.

Η ηθοποιός είπε στο Allure ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων θα την βοηθήσουν στο «να μάθει για το σύστημα και πώς να βοηθά τους νέους».

Ερωτηθείσα εάν η αυξανόμενη ευθύνη που συνοδεύει τη φήμη είναι διαχειρίσιμη για εκείνη, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είπε: «Φυσικά, οι άνθρωποι μπορεί να το βλέπουν ως πίεση ή ως κάτι τρομακτικό, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της δουλειάς μου».

Είπε ακόμα ότι αυτό που έχει να πει είναι πως τα κορίτσια αξίζουν να έχουν εκπαίδευση και ότι όλοι οι νέοι, παντού, πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. «Αξίζει να αγαπάμε τους ανθρώπους που θέλουμε να αγαπήσουμε. Να γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε να είμαστε και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας. Αυτό είναι το μήνυμά μου», είπε η ηθοποιός.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα λάβει αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία Enola Holmes 2 του Netflix.

Η Βρετανίδα ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020, όταν η αρχική ταινία ήταν στην κορυφή των charts στην πλατφόρμα streaming.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ