Η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του στο podcast του River Café’s Table 4 με τη Ρουθ Ρότζερς.

Ο σύζυγος της Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε ότι τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό. «Από τότε που τη γνώρισα, τρώει μόνο ψητά ψάρια με λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό», είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο 46χρονος σταρ του αθλητισμού, παραδέχτηκε ότι συγκινείται με το φαγητό και το κρασί και θέλει όλοι γύρω του να επιδίδονται στις ίδιες λιχουδιές. Ένα βράδυ που η Βικτόρια ξέφυγε από τη συνήθη διατροφή της ήταν ένα από τα αγαπημένα του βράδια.

«Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα», είπε. «Ήταν μια από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε».

Το πρώην μέλος των Spice Girls, συζήτησε στο παρελθόν την αυστηρή διατροφή της σε ένα επεισόδιο του podcast του River Café’s Table 4. Όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο της φαγητό, η Βικτόρια Μπέκαμ είπε: «Ακούγομαι ακόμα πιο βαρετή στο θέμα του φαγητού. Εντάξει, τι μου αρέσει; Μου αρέσει το τοστ ολικής αλέσεως με αλάτι». Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μπέκαμ εξήγησε επίσης ότι είναι «πολύ ιδιότροπη με το φαγητό» και προτιμά το φαγητό της να μαγειρεύεται σκέτο χωρίς λάδι, βούτυρο ή σάλτσες.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε επίσης, ότι κάποτε γράφτηκε σε μάθημα ιταλικής μαγειρικής όταν έπαιζε για την Μίλαν το 2009, σε μια προσπάθεια να φτιάξει το «τέλειο» ραγκού και ριζότο για τα παιδιά τους- τους γιους τους Μπρούκλιν, 22, Ρομέο, 19 και Κρουζ, 16 ετών, και την 10χρονη κόρη τους Χάρπερ.

«Όταν έφυγα από το Μάντσεστερ και έπρεπε να φύγω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήμουν προφανώς συντετριμμένος εκείνη την εποχή, αλλά μου έμαθε πραγματικά να ζω σε διαφορετικές χώρες, να τρώω διαφορετικά φαγητά, να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα», εξήγησε. 

«Όταν έπαιζα στην Ιταλία για 11 μήνες, ήμουν δανεικός στη Μίλαν. Έκανα προπόνηση το πρωί και το απόγευμα αποφάσισα να κάνω ένα μάθημα μαγειρικής στην ιταλική κουζίνα. Το λάτρεψα. Έκανα μερικά ιδιαίτερα μαθήματα και μετά σε τάξη. Έκανα το μάθημα επειδή το αγαπημένο φαγητό των παιδιών μου είναι το ιταλικό, οπότε ήθελα να φτιάξω το τέλειο ράγκου και το τέλειο ριζότο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ