Ο 45χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, φαίνεται να απολαμβάνει κάποιο ποιοτικό χρόνο με τη μικρότερη κόρη του, Χάρπερ Σέβεν. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να μοιραστεί τις στιγμές που πέρασαν μαζί με τους followers του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμία που έχει στην μικρή τους κόρη, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο κοινές τους φωτογραφίες αγκαλιά, στη μια από αυτές, ενώ στην άλλη να δίνουν ένα φιλί ο ένας στον άλλο.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε: «Ο μπαμπάς και η πριγκίπισσα Leia είχαν μια υπέροχη βόλτα σήμερα το πρωί #HarperSeven». Ο Ντέβιντ Μπέκαμ φυσικά ενθουσίασε τους θαυμαστές του στα social media, αφού μοιράστηκε νέες φωτογραφίες με την κόρη του Σέβεν Χάρπερ, κατά τη διάρκεια βόλτας τους, την οποία μάλιστα παρομοίασε με έναν χαρακτήρα από το Star Wars, κατά τη διάρκεια βόλτας τους.

Οι φωτογραφίες τους είχαν πολλά σχόλια, συμπεριλαμβανομένου εκείνο από τη σύζυγό του Βικτόρια που πρόσθεσε μια σειρά από ροζ καρδιές. Η μικρή γεννήθηκε στις  10 Ιουλίου 2011 και μέχρι σήμερα έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο κομψά κορίτσια στο Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι είναι γονείς τεσσάρων παιδιών: τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Όλοι τους είναι παρόμοιοι με τους γονείς τους. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα παιδιά από την παιδική ηλικία είχαν αγάπη το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα. Δεν είναι μόνο οι επισκέψεις της οικογένειας σε αγώνες του πατέρας τους, αλλά και οι ίδιοι συχνά παίζουν μαζί στον ελεύθερο χρόνο τους. Επίσης, έχουν ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της βιομηχανίας της μόδας. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό σε ύφος ντυσίματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ