Ο Νίνο έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για τη μουσική καριέρα του, την προσωπική του ζωή αλλά και τον λόγο που επέλεξε να μείνει «εκτός» σκηνής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε για τη σχέση του με τη Josephine ότι: «Το κρατάω για εμένα, έτσι ώστε να υπάρχει όσο περισσότερη ησυχία γίνεται μέσα σε αυτόν τον χώρο. Είμαι πολύ καλά, περνάω πολύ δημιουργικές μέρες, έχω πολύ ωραία παρέα, είναι όλα πολύ σωστά, όλα φωτεινά».

Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να περνάς ωραία, να είστε στην ίδια συχνότητα, να περνάτε ωραία, είτε είναι φιλική σχέση, είτε όχι. Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μαζί ακόμα και αν δεν παντρευτούν. Αν θέλουν θα είναι μαζί για πάντα, πάμε και βλέπουμε. Θέλω να υπάρχει μια επικοινωνία σωστή, ειλικρίνεια, σε όλες τις σχέσεις. Όχι ψέματα. Πολλά πράγματα χρειάζεται να τα κρύψεις, αλλά το θέμα είναι τι ψέμα είναι. Δεν το δικαιολογώ, δεν το δέχομαι».

Ο Νίνο ανέφερε για την καριέρα του ότι: «Δίνω τα τραγούδια μου χωρίς να πληρώνομαι. Όταν είναι κάτι εύκολο για εσένα, δηλαδή αυτό με τα τραγούδια για εμένα και ο άλλος με ρωτάει αν έχω κάποιο τραγούδι, του δίνω το κινητό μου ή τον σκληρό μου και του λέω διάλεξε όποιο θες. Θα έπρεπε οι δημιουργοί να μπορούν να ζήσουν μόνο με το να γράφουν τραγούδια, μέσα από τα πνευματικά τους δικαιώματα. Επειδή δεν μπορείς να ζήσεις μόνο με το να είσαι δημιουργός, πόσω μάλλον όταν δίνεις ένα τραγούδι. Και πόσο κάνει ένα τραγούδι; Κάνει 10.000 ευρώ; Κάνει 100; Πόσο κάνει; Δεν έχω πληρώσει για τραγούδια που έχω πει, γιατί αυτά που δεν έχω γράψει, γίνονται συμφωνίες με τις εταιρίες και τους δημιουργούς. Δεν έχω πάει να αγοράσει κάποιο τραγούδι.

Και για την περίοδο που έμεινε εκτός μουσικής σκηνής ανέφερε: «Δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Σκέφτομαι τι θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να γίνουν τίτλοι. Δεν γινόταν αλλιώς. Σκέφτομαι τώρα να απαντήσω ειλικρινά αυτό που πιστεύω. Είναι ένα κύκλωμα που ορίζει ποιοι θα είναι στα σχήματα, δεν μπορείς να μπεις έτσι, δεν είναι εύκολο. Όπως βλέπεις δεν έχω θέση, δεν είμαι κάπου. Δεν το έχω επιλέξει εγώ, απλά δεν θέλω να σου πω αυτό που πιστεύω, κρατιέμαι».

Διαβάστε επίσης: Νίνο: Δημοσίευσε την πιο τολμηρή φωτογραφία του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ