Ο Νίκος Κουρής ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Ελένα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης. Ο ηθοποιός και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, βρέθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούν «Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς.

Ο Νίκος Κουρής ανέφερε συγκεκριμένα, ότι ο γάμος τους θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου, όπως είχε αποκαλύψει και στο okmag: «Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο» αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.

«Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ για τον γάμο μας. Το βλέπει σαν ταινία, στον κινηματογράφο. Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο.

Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:
Η Έλενα Τοπαλίδου στο okmag: «Δεν παντρευτήκαμε με τον Νίκο Κουρή. Στις 12 Δεκεμβρίου ο γάμος»

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Τα 18 χρόνια σχέσης, ο γιος τους και η απόφαση να παντρευτούν

Nίκος Κουρής: Η Έλενα Τοπαλίδου και ο γιος τους, Πέτρος τον θαύμασαν στο Παλλάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ