Είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια και όπως λέει ο Νίκος Κουρής δεν έχει αλλάξει τίποτα στον βασικό πυρήνα που τον ενώνει με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου. «Ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς το ίδιο. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει», είχε εκμυστηρευτεί στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο ηθοποιός.

Όσο για την Έλενα Τοπαλίδου, εκείνη μιλά με θαυμασμό για όσα της αρέσουν στον σύζυγό της. «Μου αρέσει το σώμα του. Μου αρέσουν πολύ τα μάτια του. Μου αρέσει πολύ η φωνή του. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κάνει θέατρο και πως κάνει τη δουλειά του. Μου αρέσει πολύ το στυλ του, τα ρούχα που φοράει, το γούστο του», περιέγραφε μιλώντας με τη Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Είχε μάλιστα σημειώσει ότι «αποθεώνει» τον σύζυγό της «λεκτικά». «Αυτός δεν με αποθεώνει πάρα πολύ, αλλά με αποθεώνει αλλιώς, δηλαδή καταλαβαίνω ότι ασχολείται μαζί μου με άλλο τρόπο», έλεγε.

Στην τελευταία της ανάρτηση, την οποία αναδημοσίευσε ο Νίκος Κουρής, η Έλενα Τοπαλίδου μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή χαλάρωσης με τον σύζυγό της, όπου ακουμπά το πόδι της πάνω του».

Η Έλενα Τοπαλίδου περιγράφει τη γνωριμία της με τον Νίκο Κουρή

Στο παρελθόν η ίδια έχει εξομολογηθεί για τη γνωριμία τους σε συνέντευξή της με το «Στούντιο 4». «Η ζωή έχει φαντασία καμιά φορά. Δεν ήταν και ο Νίκος καλύτερα τότε! Κατάλαβε για την σκοτεινή μου πλευρά, το είδε. Με τον Νίκο γνωριζόμασταν γιατί είχε κάνει την πρώτη του παράσταση, τον “Γυάλινος κόσμος”, σε αυτό το έργο είχα κάνει την κίνηση. Εγώ χόρευα στο “Εμπρός” και εκείνοι έκαναν τον “Γυάλινο κόσμο”. Υπήρχε μια σχετική συμπάθεια, τίποτα άλλο. Όταν γύρισα στην Αθήνα, με είχαν καλέσει σε μια παράσταση και μας είχαν βάλει δίπλα δίπλα να κάτσουμε. Δεν μπόρεσα να δω την παράσταση, είχα ταραχτεί. Η χημεία των ανθρώπων καμία φορά, κάτι γίνεται», ανέφερε η Έλενα Τοπαλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Η Έλενα Τοπαλίδου στο ΟΚ!: Ο έρωτας με τον Νίκο Κουρή, ο γιος τους και η άτυχη εγκυμοσύνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ