Μια απόδραση στο εξωτερικό με την καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Ceo της Barking Well μετά τιν απόδραση στο Κάιρο με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή επισκέφτηκε και πάλι έναν ιδιαίτερο προορισμό. Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο Τελ Αβίβ με την Πηγή Δεβετζή και μας έδωσαν μια γεύση από τα όσα συνάντησαν εκεί.

Το Τελ Αβίβ είναι η πρώτη πρωτεύουσα του Ισραήλ (πλέον είναι η Ιερουσαλήμ) και μια από τις μεγαλύτερες παραθαλάσσιες πόλης του. Εκεί, μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης και η Πηγή Δεβετζή διάλεξαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να μετακινηθούν,

Συγκεκριμένα, οι δυο τους νοίκιασαν ηλεκτρικά πατίνια και έκαναν τις βόλτες τους με θέα το γαλάζιο της Μεσογείου.

Δείτε video από το ταξίδι που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης με την Πηγή Δεβετζή στο Τελ Αβίβ:

Η Πηγή Δεβετζή μάλιστα αποκάλεσε τον Νίκο Κοκλώνη «καμικάζι αγάπη μου», καθώς ξεκίνησε δυναμικά τη βόλτα του και το πάτησε λίγο παραπάνω γκάζι.

Όταν κάθισαν μάλιστα σε ένα παραδοσιακό μαγαζί για να ξεκουραστούν τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού στο μαγαζί έπαιξαν ένα από τα hits του Νίκου Κοκλώνη. Συγκεκριμένα, από τα ηχεία ακούγονταν ελληνικά τραγούδια και έπαιξαν και το «Γουτσου γούτσου» του Νίκου Κοκλώνη σε στίχους του Χριστόφουλου Σιγανού και του Valentino.

Με τον ίδιο τον ερμηνευτή φυσικά να σχολιάζει: «Εδώ αναγνωρίζουν την αξία μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ