Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και οι διάσημοι φίλοι του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι συνεργάτες του τον έχουν γεμίσει με μηνύματα αγάπης και ευχές. Ο γνωστός παρουσιαστής και Ceo της Barking Well βρίσκεται στην Ίμπιζα με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή, αλλά δεν σταματά να δέχεται κύμα αγάπης μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς που του ευχήθηκαν ήταν η καλή του φίλη Δέσποινα Βανδή, ο Ηλίας Ψινάκης, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Πηγή Δεβετζή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Ποιος έχει γενέθλια σήμερα; Ποιος; χρόνια Πολλά Νικόλα», ανέφερε σε video της η Δέσποινα Βανδή στέλνοντας τις ευχές της.

«Χρόνια Πολλά στο λιοντάρι μας», ανέφερε με χαρά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Χρόνια πολλά στο πιο φανταστικό, όμορφο, λαμπερό πλάσμα που έχω στη ζωή μου! Σ’ αγαπώ και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή σου! Υγεία, έρωτα και ό,τι άλλο γουστάρεις αστέρι μου, μέσα από την καρδιά μου! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη.

«Νίκο μου happy birthday all the best», ευχήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Χρόνια πολλά φίλε μου @nkoklonis. Να σε χαιρόμαστε! Θέλω να σου ευχηθώ όλη την αγάπη και την ευτυχία του κόσμου… Μ’ αυτή την υπέροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα. Είσαι ο σύμβουλός μου, το στήριγμά μου, ο φίλος μου και δε θέλω να αλλάξει αυτό ποτέ. Πάντα να ‘σαι ουσιαστικά η νοερά μαζί μου ακόμη κι αν βρισκόμαστε μακριά… Χαρούμενα 27 αηδόνι μου. Σ’ αγαπάμε και είμαστε πολλοί», γράφει με συγκίνηση η Κατερίνα Καινούργιου.

«Χαρούμενα γενέθλια gorgeous», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Πολύχρονος αγαπημένε μας», έγραψε ο Χάρης Σιανίδης.

«Χαρούμενα γενέθλια», ευχήθηκε η Σόνια Καζόνι.

«Χρόνια Πολλά boss», έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Νίκο μου πάντα να χαμογελάς! Είσαι το λαμπερό αστέρι που μας φωτίζει», ανέφερε ο Κώστας Καπετανίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ