Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και τα γιορτάζει με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή στην Ίμπιζα. Ο γνωστός παρουσιαστής και Ceo της Barking Well βρίσκεται στην Ισπανία με τις δυο καλές του φίλες και άλλα αγαπημένα πρόσωπα και δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και μηνύματα αγάπης.

«Χρόνια πολλά φίλε μου Νίκο Κοκλώνη. Να σε χαιρόμαστε! Θέλω να σου ευχηθώ όλη την αγάπη και την ευτυχία του κόσμου… Μ’ αυτή την υπέροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα… Είσαι ο σύμβουλός μου, το στήριγμά μου, ο φίλος μου και δεν θέλω να αλλάξει αυτό ποτέ. Πάντα να ‘σαι ουσιαστικά η νοερά μαζί μου ακόμη κι αν βρισκόμαστε μακριά… Χαρούμενα 27 αηδόνι μου. Σ’ αγαπάμε! Και είμαστε πολλοί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε μαζί με λίγους φίλους σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο στην Ίμπιζα.

Ο λόγος για το Sublimotion, ένα εστιατόριο που βρίσκεται στο Sant Josep de sa Talaia της Ίμπιζα της Ισπανίας και διευθύνεται από τον σεφ 2 αστέρων Michelin Paco Roncero, ο οποίος χρησιμοποιεί τη μοριακή γαστρονομία στο μαγείρεμα.

Εκεί βρέθηκαν ο Νίκος Κοκλώνης με την Πηγή Δεβετζή, την Κατερίνα Καινούργιου και μερικούς ακόμη φίλους και απόλαυσαν ένα prive γεύμα υψηλής γαστρονομίας.

Στο τέλος της βραδιάς μάλιστα υπήρξε και μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη. Οι φίλοι του μάλιστα ετοίμασαν ένα ακόμη ξεχωριστό δώρο, αφού στο video wall που υπήρχε στο εστιατόριο προβλήθηκαν φωτογραφίες από αγαπημένες στιγμές του γνωστού επιχειρηματία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ