Τα γενέθλια του είχε ο Χάρης Σιανίδης και τα γιόρτασε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες. Το ραντεβού δόθηκε στο Matsuhisa Athens στη Βουλιαγμένη. Εκεί βρέθηκαν πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής σοουμπίζ. Ανάμεσά τους ήταν ο Νίκος Κοκλώνης με την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση.

Οι δυο Ελληνίδες σταρ που για πρώτη φορά συναντήθηκαν επί σκηνής στο περσινό J2US έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις. Και φυσικά έχουν γίνει μια όμορφη παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής του J2US και ιδιοκτήτης της Barking Well Media ήταν, άλλωστε η αφορμή της γνωριμίας τους.

Από την κοινή εμφάνιση, μάλιστα στο J2US και έπειτα, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Οι δυο τους έχουν αποκαλύψει ότι σκέφτονται κάποια στιγμή και να συνεργαστούν. Έτσι, η νέα συνάντηση που είχε ο Νίκος Κοκλώνης με τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση στο πάρτι γενεθλίων του Χάρη Σιανίδη έδειξε ότι η χημεία ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες είναι πολύ καλή.

Πέρα από τις αγκαλιές και τις κοινές φωτογραφίες, οι δυο τους φαίνεται ότι βρίσκονται και σε συζητήσεις για συνύπαρξη στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, υπάρχει ενδιαφέρον από τον επιχειρηματία του VOX, ο οποίος δεν είχε σκοπό να ανοίξει το νυχτερινό του κέντρο τη φετινή σεζόν, ωστόσο υπάρχει στο μυαλό του τελικά να το κάνεις προς τις γιορτές, για χάρη των δύο τραγουδιστριών. «Συζητιέται, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο», είπε χαρακτηριστικά.

Στο πάρτι του Χάρη Σιανίδη, όμως, βρέθηκαν και άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής σοουμπιζ, όπως ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Λάκης Γαβαλάς μάλιστα έκανε και ένα Instagram Story με τη Δέσποινα Βανδή.

Ακόμη, στο πάρτι είδαμε και τη Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, τη Χριστίνα Παππά, τον Νίκο Γεωργιάδη, τη Μαρία Καλάβρια, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τη Σοφία Χαρμαντά και την Ιωάννα Λίλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ