Στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης του Σταμάτη Φασουλή, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής του J2US στήριξε για άλλη μια φορά τον σπουδαίο θεατράνθρωπο και κριτή του σόου του Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης παρακολούθησε την παράσταση μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και την Δέσποινα Βανδή.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συναντιούνται στο θέατρο Μουσούρη σε μια θεατρική συνύπαρξη έπειτα από αρκετά χρόνια.

Πρόκειται για ένα τρυφερό έργο που συνδυάζει το κωμικό με το μελαγχολικό στοιχείο, για το οποίο ο Σταμάτης Φασουλής –που έχει αναλάβει επίσης τη σκηνοθεσία και τη μετάφρασή του– αναφέρει στο ΟΚ!: «Aυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα στο έργο του Αυστραλού συγγραφέα είναι πως νόμιζα ότι διαβάζω ένα ελληνικό έργο. Αν εξαιρέσεις τα ονόματα των ηρώων δηλαδή, πιστεύεις πως όσα περιγράφει εξελίσσονται σε ελληνικό έδαφος. Πρόκειται για μια οικογένεια πολύ σφιχτά δεμένη, που είναι όμως αναγκασμένη να διαλυθεί από τη νέα εποχή, τις καινούριες ιδέες, τους νόμους και τις συνήθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ