Ένα σπάνιο στιγμιότυπο δημοσίευσε η Σοφία Καρβέλα, με τον πατέρα της Νίκο. Ο Έλληνας συνθέτης και δημιουργός Νίκος Καρβέλας που έγινε πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια τον περασμένο Απρίλη από τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, τις κοσμικές εμφανίσεις και ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά στην ιδιωτική του ζωή.

Όμως για χάρη της πρωτότοκης κόρης του που βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, ο Νίκος Καρβέλας πόζαρε στο Instagram. Αλλά το έκανε με τον δικό του τρόπο. Δίπλα στην κόρη του που είναι μια γυναίκα με στυλ και ξεχωρίζει με τα look της κράτησε και ο ίδιος μια τσάντα Celine για να ποζάρει στη φωτογραφία τους. «Ο μπαμπάς έχει γούστο» σχολίασε με χιούμορ η Σοφία Καρβέλα.

Πριν από λίγο καιρό μπαμπάς και κόρη μας είχαν χαρίσει ένα ακόμα στιγμιότυπο. Η Σοφία Καρβέλα ταξίδεψε πριν από λίγο καιρό και πάλι στην Ελλάδα με αφορμή τη βάπτιση των δύο παιδιών του Ευάγγελου Μπούση και του Πίτερ Ντούντα καθώς είναι προσωπική φίλη του ζευγαριού.

Έπειτα από τη χαρά των φίλων της, η σχεδιάστρια είχε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σε μια από τις βραδιές της με τους γονείς της, η Σοφία Καρβέλα είχε ποζάρει σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς με τον πατέρα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ