Απόψε Σάββατο θα τον απολαύσουμε σε ρόλο guest το πλατό του φαντασμαγορικού σόου J2US. Ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην χώρα μας προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες πρόβες για τον μεγάλο τελικό του J2US. Πόσα ό,ως γνωρίζουμε για τον Έλληνα παρουσιαστή που κάνει μία λαμπερή καριέρα στη Γαλλία.

Ο Νίκος Αλιάγας έχει γεννηθεί στη Γαλλία ενώ κατάγεται από τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά του πατέρα του και από το Μεσολόγγι από την πλευρά της μητέρας του. Eίνα ξάδερφος της Μαρίας Μπακοδήμου, οπότε το Σάββατο θα συναντηθούν μαζί μετά από καιρό στο J2US.

Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1969. Είναι 52 χρόνων και ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Ο ίδιος κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο τον είδαμε σε μια λαμπερή εμφάνιση στις Κάννες μαζί με τη σύντροφό του Τίνα Γρηγορίου. Ντυμένοι και οι δύο κομψά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των NRJ Music Awards, τα οποία και παρουσίασε.

Νίκος Αλιάγας, Τίνα Γρηγορίου (Abaca)

Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γαλλικού ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης, έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, ενώ το αγαπημένο του χόμπι είναι η φωτογραφία. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram, είναι γεμάτος από στιγμιότυπα και τοπία, έτσι όπως τα αποτυπώνει στον φακό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ