Μια λαμπερή εμφάνιση στις Κάννες έκανε ο Νίκος Αλιάγας και η σύντροφός του Τίνα Γρηγορίου. Ντυμένοι και οι δύο κομψά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των NRJ Music Awards, τα οποία και παρουσίασε.

O Nίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου στα 23α NRJ Music Awards που έγιναν στις 20 Νοεμβρίου στο Palais des Festivals στις Κάννες. (Abaca Press)

Ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στη γαλλική τηλεόραση έδωσε το «παρών» στα βραβεία. Είχε επιλέξει ένα κομψό κοστούμι με ιδιαίτερο σακάκι. Δίπλα του η σύντροφός του Τίνα Γρηγορίου επέλεξε ένα δερμάτινο μακρυμάνικο, ντραπέ φόρεμα με ντεκολτέ και φερμουάρ στο κέντρο. Εξίσου εντυπωσιακές ήταν οι γόβες με τα animal prints αλλά και η εξίσου chic τσάντα της.

O Nίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου στα 23α NRJ Music Awards που έγιναν στις 20 Νοεμβρίου στο Palais des Festivals στις Κάννες. (Abaca Press)

Τόσο ο Νίκος Αλιάγας όσο και η Τίνα Γρηγορίου ήταν πολύ τρυφεροί και διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά φιλιά κατά την είσοδό τους στο Palais de Festivals. Τα NRJ Music Awards είναι τα βραβεία που απονέμονται από τον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό NRJ. Ο θεσμός επιδιώκει να τιμήσει τα καλύτερα στη γαλλική και παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στο Παρίσι, ενώ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι και ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στο Ηρώδειο.  δημοσιογράφος και παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης επισκέπτεται κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές τη χώρα μας και φροντίζει κάποιες μέρες να τις περνά στην ιδιαίτερα πατρίδα του, το Μεσολόγγι. Αυτή τη χρονιά έχει έναν παραπάνω λόγο να βρίσκεται εδώ αφού τον περασμένο Μάρτιο έχει ξεκινήσει και η συνεργασία του με την δημόσια τηλεόραση. Λίγες μέρες μάλιστα, νωρίτερα από εκείνη τη βραδινή έξοδό τους στο Ηρώδειο είχε επισκεφτεί τα studio της ΕΡΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ