Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι μαζί από τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο κάνουν επιλεκτικές κοινές εμφανίσεις καθώς δεν θέλουν να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά και ο επίσης ηθοποιός και πρόεδρος των Ελληνικών Θεατρικών Παραγωγών, Διονύσης Παναγιωτάκης, πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Έφτασαν μαζί στο μαγαζί όπου βρέθηκαν για φαγητό και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Μάλιστα αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα γιορτάσουν ως ζευγάρι.

Η Νικολέττα Καρά φαίνεται ότι, μετά το διαζύγιό της από τον Φώτο Πιττάτζη, με τον οποίο ήταν παντρεμένη επτά χρόνια, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νικολέττα Καρρά επέστρεψε δυναμικά και στην τηλεόραση, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega «Το αύριο μας ανήκει». Εκεί υποδύεται τη Θεοδώρα Λιβάνη, μια δυναμική πολιτικό.

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από περίπου πέντε μήνες ο φακός του περιοδικού OK! εντόπισε την ηθοποιό και παρουσιάστρια Νικολέττα Καρρά με τον επιχειρηματία Διονύση Παναγιωτάκη να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία του Ορνού στη Μύκονο. Οι δύο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, ενώ δεν έλειπαν οι αγκαλιές και τα πειράγματα πάνω στην ξαπλώστρα αλλά και μέσα στο νερό.

 Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης επιβεβαίωσαν με αυτό τον τρόπο πως είναι ζευγάρι. Οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση το Σάββατο 19 Ιουνίου στην παραλία Ορνός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νικολέττα Καρρά πήρε διαζύγιο από τον Κύπριο δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη το 2019 και έκτοτε έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη της. Μάλιστα σε συνέντευξή της στο ΟΚ! τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου δήλωνε: «Έχω χαλιναγωγήσει πολλές από τις ανασφάλειες που είχα και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση πια. Πρέπει να σου πω ότι ο πρώην άντρας μου με εξέλιξε πολύ ως άνθρωπο. Τα χρόνια που έζησα με τον Φώτο τα θεωρώ πολύ σημαντικά γιατί με βοήθησε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ