Στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε η 41χρονη ηθοποιός με τον νέο της σύντροφο, ιδιοκτήτη των Αθηναϊκών Θεάτρων, του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 καθώς και πρόεδρο των Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών. Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης επιβεβαίωσαν με αυτό τον τρόπο πως είναι ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους μετράει περίπου δύο μήνες, με τους δυο τους να πραγματοποιούν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση το Σάββατο 19 Ιουνίου στην παραλία Ορνός, ενώ επέστρεψαν στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νικολέττα Καρρά πήρε διαζύγιο από τον Κύπριο δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη το 2019 και έκτοτε έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη της. Μάλιστα σε συνέντευξή της στο ΟΚ! τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου δήλωνε: «Έχω χαλιναγωγήσει πολλές από τις ανασφάλειες που είχα και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση πια. Πρέπει να σου πω ότι ο πρώην άντρας μου με εξέλιξε πολύ ως άνθρωπο. Τα χρόνια που έζησα με τον Φώτο τα θεωρώ πολύ σημαντικά γιατί με βοήθησε».

Σε ό,τι αφορά τον γνωστό επιχειρηματία, πριν μπει στη ζωή του η ηθοποιός διατηρούσε σχέση με την επίσης επιχειρηματία Χριστίνα Μήτση, ενώ υπήρξε παντρεμένος από το 2003 με την Ελένη Κούρκουλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ