Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη της αλλά και για την καθημερινότητά τους.

Η ηθοποιός και η κόρη της, Μαρία Μαρκέτου, μίλησαν στην στην εκπομπή «Ελένη»: «Είναι αυστηρή γιατί ήταν πάντα μητέρα και πατέρας για εμένα. Ως γιαγιά, είναι διαφορετική, κάνει στον γιο μου όλα τα χατίρια. Η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη μου μού έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη γιατί είχα χωρίσει με τον πρώην άντρα μου. Εγώ ονειρευόμουν να φτιάξω μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που δεν είχα ως παιδί.

Είχα συνηθίσει  την απουσία του πατέρα μου γιατί μεγάλωσα με αυτό. Στο Δημοτικό είχα υποστεί bullying από τα άλλα παιδιά, με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα. Όταν ρώταγα τη μητέρα μου πού είναι ο μπαμπάς, μου έλεγε δικαιολογίες ότι έλειπε στα καράβια. Εγώ μικρότερη έκανα τα πάντα για να μην έχει η μαμά μου σύντροφο. Τώρα πια σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν να είχε», ανέφερε η Μαρία Μαρκέτου.

«Οι γυναίκες καριέρας είναι καλό τα παιδιά να τα κάνουν νωρίς γιατί μετά δεν έχουν αντοχές. Στον τοκετό ήμουν μαζί με την κόρη μου. Δεν ήταν επιλογή μου, εκείνη το ήθελε. Εγώ ήθελα από μικρή παιδί. Ήξερα ότι μπορεί να τύχει να το μεγαλώσω και μόνη μου. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω άλλο παιδί. Όταν έχεις περάσει άσχημα στην πρώτη φάση, λες μετά αν χωρίσω θα έχω 2 παιδιά; Όταν κάποια πράγματα βλέπω ότι δεν πάνε καλά, γίνομαι παρεμβατική στη Μαρία γιατί την πληρώνω εγώ την νύφη. Μένουμε στο ίδιο σπίτι, είναι δύσκολο να είναι δύο νοικοκυρές μαζί. Πρέπει να προσαρμόζουμε το ωράριά μας για να κρατάει μία από τις δύο το παιδί» είπε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Διαβάστε επίσης:

Νικολέτα Βλαβιανού: «Mια γυναίκα με παίρνει τηλέφωνό και με βρίζει για την ηλικία μου»

Νικολέτα Βλαβιανού: Εξηγεί πώς βρέθηκε στο Όσλο και τι την έκανε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ