Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε για τη γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της από τη Νορβηγία και εξήγησε πώς βρέθηκε στο Όσλο και τι την έκανε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και ανέφερε: «Πήγα για βόλτα, έμεινα 7 μήνες. Θα μπορούσα να μείνω μόνιμα, αλλά δεν το αγάπησα το μέρος, θέλω την Ελλάδα»

«Για να προσαρμοστείς πρέπει να έχεις φίλους ή να σου αρέσει να δουλέψεις, να ζήσεις. Εμένα δεν ίσχυε κάτι από αυτό την Ελλάδα. Το επάγγελμα που ήθελα να κάνω δεν γινόταν με τίποτα εκεί».

Για τις συνεργασίες της με τον Κώστα Βουτσά

«Είχε πολλή πλάκα όταν δουλέψαμε με τον Βουτσά. Μεγάλωσα μαζί του και ξαφνικά βρεθήκαμε μαζί στη σκηνή σε επιθεώρηση. Και μας πήγαινε στα σουβλάκια στον Άγιο Γεώργιο στην Κυψέλη και εκεί άκουσα πρώτη φορά να μιλάνε καλιαρντά οι παλιοί ηθοποιό ήξερε να μιλάει καταπληκτικά καλιαρντά. Έλεγαν κάτι ακαταλαβίστικα, γιαπωνέζικα, ρώταγα τι λέγανε και μετά τα ξέχναγα».

Για την Τίνα Τέρνερ

«Πήγαινα σε πολλές συναυλίες και το 1990 είχε έρθει η Τίνα Τέρνερ, ήμουν στο Εθνικό και παίζουμε καλοκαίρι Ηρώδειο τις “Εκκλησιάζουσες”. Ήρθε και δεν μπορούσα να τη δω γιατί έχω παράσταση. Είχα σκάσει. Κάναμε πρόβα στο Εθνικό και ήταν εκεί η Τίνα Τέρνερ και της λέω «you’re simply the best». Είχε πάει και ήταν κάτι μαύροι από την μπάντα της ήταν κάτι μαύροι και ένας από αυτούς και του ένα του άρεσε η Έφη Μουρίκη, το βλέπαμε που την κοίταγε».

«Καταγγέλλω τη νεολατρεία. Μας έχουν περάσει ότι πάνω από τα 40 υπάρχει ένα θέμα. Το βλέπουμε στις δουλειές, δεν ξέρω γιατί διωκώμεθα ηλικιακά. Το βλέπεις στις οντισιόν που ζητάνε συγκεκριμένη ηλικία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ