Συνέντευξη στο Entertainment Tonight παραχώρησε ο Νίκολας Κέιτζ αποκαλύπτοντας τον λόγο που οι fans του τον χαστούκιζαν όταν τον συναντούσαν στο αεροδρόμιο.

Ο 59χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού», που κυκλοφόρησε το 1987 και στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με την Σερ.

«Για πολύ καιρό, τότε με την ταινία “Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού” , θα περπατούσα στο αεροδρόμιο και οι άνθρωποι μου έλεγαν “Ξεκόλλα”, την ατάκα από την ταινία και μερικές φορές με χαστούκιζαν», αποκάλυψε ο Νίκολας Κέιτ αναφερόμενος στην εμβληματική σκηνή με τη Σερ.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε «Ναι το έκαναν κι αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Ίσως πίστευαν ότι θα τους βρω ρόλο σε κάποια ταινία. Ποιος ξέρει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του στο USA Today είχε αποκαλύψει πως δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη ταινία: «Ο Ατζέντης μου μου είπε κάνε το “Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού” και του είπα ότι δεν ήθελα. Ήθελα να γίνω puk rockers, δεν ήθελα να κάνω μια ταινία για την όπερα. Αλλά του είπα “εάν κάνω αυτή την ταινία θα με αφήσεις να κάνω το “Vampire’s Kiss”;. Και συμφωνήσαμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ