Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ελληνοκαναδή ηθοποιός Νία Βαρντάλος ενόψει των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3».

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Ραφήνα. Οι νέες περιπέτειες της οικογένειας της Τούλας Πορτοκάλος θα γυριστούν και στη χώρα μας.

Η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γκας Πορτοκάλος, κατά κόσμον, Μάικλ Κόνσταντιν, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. Ο Μάικλ Κόνσταντιν, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Γκας Πορτοκάλος».

Ο ηθοποιός υποδυόταν τον μπαμπά της νύφης Νία Βαρντάλος στην ταινία. Πέθανε σε ηλικία 94 ετών από φυσικά αίτια, στο σπίτι του στο Ρέντινγκ της Πενσιλβάνια.

Γυρίσματα για την τρίτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» θα γίνουν και στην Κέρκυρα. Όπως μετέδωσε το Open, τα γυρίσματα για την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3» θα γίνουν το καλοκαίρι στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, οι λήψεις θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου 2022. H ίδια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο από το δωμάτιο στο οποίο μένει στην Αθήνα.

«Πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους σας για την υποστήριξή σας όσο περιμέναμε να γυρίσουμε. Ελλάδα μωρό μου. Ελλάδα!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νία Βαρντάλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ