Είναι μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες της ελληνικής καταγωγής Καναδής Νία Βαρδάλος, ενώ έφερε τα ελληνικά ήθη κι έθιμα στις κινηματογραφικές αίθουσες με αποτέλεσμα να γίνουν γνωστά και διάσημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Την Πέμπτη ωστόσο έγινε γνωστό πως πέθανε ο Μάικλ Κόνσταντιν, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Γκας Πορτοκάλος». Ο ηθοποιός υποδυόταν τον μπαμπά της νύφης Νία Βαρντάλος στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά». Σύμφωνα με τα μίντια ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 94 ετών από φυσικά αίτια, στο σπίτι του στο Ρέντινγκ της Πενσιλβάνια και την είδηση επιβεβαίωσε ο κουνιάδος του, Μάικλ Γκόρντον.

Τον ηθοποιό αποχαιρέτησε η κινηματογραφική του «κόρη» Νία Βαρδάλος μέσω twitter με μια συγκινητική ανάρτηση. Η ίδια έγραψε: «Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον «Γκας». Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ