Στο αγαπημένο της νησί, τη Φολέγανδρο ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια μεγάλη περιοδεία φέτος και έπειτα από τις επιτυχημένες παραστάσεις της στο Vox ταξίδεψε με την μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο για να έρθει σε επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της.

Μια μικρή ανάπαυλα από τις συναυλίες της έκανε τις τελευταίες εννέα ημέρες και «έσβησε τις μηχανές» για λίγο στη Φολέγανδρο.

«Έτσι έφυγαν αυτές οι 9 μέρες. Σαν καθαρό νεράκι. Στο νησί της καρδιάς, με ανθρώπους της καρδιάς. Σήμερα έχει πονόλαιμο, βροχή και την μελαγχολία της επιστροφής. Άντε κι ένα κλείσιμο ματιού σε όσα μας περιμένουν. Ελπίζουμε στα καλύτερα όλοι οι αθώοι», ανέφερε η τραγουδίστρια επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Στην ανάρτησή της η Νατάσσα Μποφίλιου μοιράστηκε φωτογραφίες από τις στιγμές που χαλάρωνε στην παραλία παρέα με τα βιβλία του καλοκαιριού της. Ανάμεσα σε αυτά το μυθιστόρημα του Σταντάλ «Το κόκκινο και το μαύρο».

Ξεχώρισε ακόμα η φωτογραφία με τον μπαμπά της, αλλά και εκείνες με τον σύζυγό της ανάμεσα στα όμορφα ηλιοβασιλέματα των διακοπών της.

Μετά τις απαραίτητες ημέρες ξεκούρασης με τα αγαπημένα της πρόσωπα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις συναυλίες της με επόμενους προορισμούς την Ξάνθη, τη Λαμία και τη Χαλκίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ