Σε δύσκολες συνθήκες πραγματοποίησε τη συναυλία της στον Πλαταμώνα η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, όπως περιέγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Ωστόσο, σύμφωνα με την τραγουδίστρια ο κόσμος είναι εκείνος που τους δίνει δύναμη να ξεπερνούν κάθε δυσκολία.

«Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν υπό τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει. Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς τα πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω. Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα απο την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία.
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία. Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά.

Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της περίστασης.
Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο “κάποιος”. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο. Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά. Πάμε για τα επόμενα! Σας λατρεύω», ανέφερε η Νατάσσα Μποφίλιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ