Στο podcast του Τάσου Μπιμπισίδη στο Ρride Radio μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου, Η τραγουδίστρια μίλησε για τον σάλο που είχε δημιουργηθεί πριν από εβδομάδες για τα ακριβά της ρούχα στο Λονδίνο.

Η ερμηνεύτρια μίλησε ανοιχτά για όσα είχαν γραφτεί και ειπωθεί για τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της στο Λονδίνο πριν από τις γιορτές.

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου. Μου έχουν πιε πως επειδή είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι, πως πρέπει να αδυνατίσω και να φοράω στενά ρούχα… Μα εγώ φορούσα στενά ρούχα για να επιβάλλω το δικαίωμα μου να κάνω ότι μου γουστάρει».

Όσο για τα σχόλια που άκουσε για τις γούνες και τα σύνολά της; «Ήταν παρωχημένο, passé και αστείο όλο αυτό. Και αν θέλεις τη γνώμη μου ούτε κι αυτοί που έλεγαν τα σχόλια δεν τα πιστεύουν. Αγαπώ πάρα πολύ τη μόδα, δεν το κρύβω, Έτσι ντύνομαι από 18 χρόνων όταν βγήκα στο τραγούδι και δεν προσποιήθηκα ποτέ κάτι άλλο. Ο λόγος που έγινε όλο αυτό με τη γούνα είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου» απάντησε η ερμηνεύτρια.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ