Η Νατάσσα Μποφίλιου έγινε -άθελά της- το πρόσωπο των ημερών και αφορμή στάθηκε το ταξίδι της στο Λονδίνο. Η ερμηνεύτρια αποδέχτηκε την πρόσκληση της καλής της φίλης Τόνιας Μητρούδη που είναι η δημιουργός του brand Nidodileda.

Το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα έγινε με αφορμή τη νέα συλλογή του ελληνικού brand για την οποία επιλέχθηκε ως μοντέλο η Νατάσσα Μποφίλιου. Η προσωπικότητά της άλλωστε, όπως αναφέρει και η Τόνια Μητρούδη, ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία των συλλογών.

Αυτό που καμία από τις δύο φίλες δεν περίμενε ήταν ο σάλος που ακολούθησε. Κάποια σχόλια στο Twitter –με αυτό του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου να δίνει τη σκυτάλη- δημιούργησαν μια σειρά από αντιδράσεις στα social media.

Τι απάντησε η Νατάσσα Μποφίλιου για τα σχόλια για το ταξίδι στο Λονδίνο

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμη κι αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμη κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια» ήταν τα πρώτα λόγια της Νατάσσας μετά τη στήριξη που δέχτηκε παράλληλα με μια σειρά επιθέσεων.

Λίγο πριν τοποθετηθεί δημόσια είχε μια σύντομη συνομιλία με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μετέφερε τα λόγια της τραγουδίστριας στην εκπομπή «Πρωινό μας». «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω», δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου για τον σάλο μετά το Λονδίνο.

To fashion brand επέλεξε σήμερα να μας δώσει ακόμη μία γεύση από το ταξίδι τους στο βροχερό Λονδίνο. «Αν βλέπεις ομορφιά σε κάτι, μην περιμένεις να συμφωνήσουν οι άλλοι» σημειώνεται στη λεζάντα που το συνοδεύει.

Κάτω από το βίντεο οι θαυμαστές της ερμηνεύτριας έσπευσαν να εκδηλώσουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ