Στο Ηappy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Στην εκπομπή που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας, μίλησε για την επερχόμενη πρεμιέρα της με τον Γιώργο Κακοσαίο στην Ακτή Πειραιώς. Μάλιστα αναφέρθηκε στην ηλικία της, στις επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και στη σχέση της με τη γυμναστική.

Μάλιστα η ίδια τόνισε για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Κάναμε δύο στις δύο επιτυχίες. αν θέλει να μου δώσει κι άλλους στίχους, ας μου δώσει, εδώ είμαι. Γράφει ωραία. Να θυμάται όμως πως την επιτυχία την έκανε το τρίπτυχο: Ιακωβίδης, Θεοδωρίδου, Βαγγέλης».

Σε σχετική ερώτηση μάλιστα εξήγησε: «Δεν κρύβω την ηλικία μου. Για να μην υπερβάλλουμε και και τα ωραιοποιούμε όλα δεν λέω ότι κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω μια ρυτίδα και λέω “όλα τέλεια”. »

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν γυμνάζεται. «Σε εμένα η γυμναστική δεν δίνει ενέργεια. Φέρνει λύπη, στεναχώρια και κούραση… Δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους που τρώνε ότι θέλουν και είναι σούπερ. Προσέχω τη διατροφή μου, Δεν καπνίζω, δεν πίνω και κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πολλές ώρες».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ