Για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια, ανέφερε συγκεκριμένα: «Καταλαβαίνετε ότι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς πλέον, οι δολοφόνοι, οι κακοποιητές, δεν φοβούνται καν τα αστυνομικά τμήματα, δεν υπολογίζουν καν τους αστυνομικούς. Σαν να θεωρούν ότι δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα. Νομίζεις ότι βλέπεις αστυνομική ταινία και μάλιστα κακή. Ο άλλος στο κουβούκλιο, ο φύλακας, στα πέντε βήματα που τον χώριζαν από το κορίτσι αυτό, δεν είδε τίποτα, δεν κατάλαβε. Αδιανότητα πράγματα, πραγματικά», είπε στη συνέχεια η Ναταλίας Γερμανού.

«Το πιο βασικό, πάει κάποιος και καταγγέλλει ότι φοβάται, το πιο απλό δεν είναι να ρωτήσεις ποιο είναι το όνομα αυτού του ανθρώπου ο οποίος σε κυνηγάει. Να μπεις να δεις έχει παρελθόν, έχει μητρώο; Ποιο είναι το όνομα του ανθρώπου έπρεπε να πει αυτός της αμέσου δράσεως, συγχωρέστε με, ο ”χαρτογιακάς”. Ποιος είναι αυτός ο πρώην; Όνομα δεν έχει;».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψή της on air – «Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει “Έχω κάτι φωτογραφίες του καλού σου”»

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρησε από την εκπομπή μια ώρα πριν τελειώσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ