Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια μίλησε για την καραντίνα αλλά και για την αντιμετώπισή της όταν έμαθε ότι ήταν θετική στον ιό.

Καλησπέρισε τους τηλεθεατές και στα πρώτα της λόγια είπε: «Γυρίσαμε! Πόσο μου λείψατε δεν φαντάζεστε. Περνούσα καραντίνα και έστελνα στα παιδιά και τους έλεγα “θα έρθετε για παρέα το βράδυ;” και μου έλεγαν όχι. Ξεκινάμε, επιστρέψαμε δριμύτεροι».

Για τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, δήλωσε: «Ήμουν ψυχραιμότατη, δεν σοκαρίστηκα. Λέω “έχω Covid κι εγώ, όπως όλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε πολύ βαριά και το να ασχολούμαστε με τους ψευτοσελέμπτιτι και πώς περνάει ο καθένας τον Covid είναι αστείο. Πάει κι αυτό πέρασε. Περαστικά σε αυτούς που νοσούν σοβαρά, να γυρίσουν σπίτια τους και να πάμε παρακάτω”».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ναταλία Γερμανού, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι είναι θετική στον κορονοϊό, μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια δεν είχε σοβαρά συμπτώματα, όπως ανέφερε στο πόστ της.μ Εκτός αέρα έμεινε και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όπου στη θέση της μεσημεριανής εκπομπής, ο Alpha θα πρόβαλλε μια ελληνική ταινία.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θέλησε να τονίσει πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός και παρότρυνε τους followers της να εμβολιαστούν για να τον περάσουν σαν ένα απλό κρυολόγημα. Η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: Να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπον, καλό φαγητό, βιταμίνες και Νetflix. Ότι θα έκανες αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ