Στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα πέρασε το φετινό Πάσχα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στην Ορθόδοξη Κοινότητα Αφρικής στην Ουγκάντα και γιόρτασε με ένα ξεχωριστό τρόπο το φετινό Π¨ασχα.

Αρχικά, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στη λειτουργία που πραγματοποίησε ο πατέρας Αντώνιος στην Ορθόδοξη Κοινότητα αφρικής. Ο ίδιος μάλιστα, μοιράστηκε και ένα βίντεο με τους ακόλουθούς του στα social media, που δείχνει την περιφορά του σταυρού, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από τον ίδιο.

Την επόμενη μέσα ακολούθησε η Ανάσταση του Θεανθρώπου, ενώ ανήμερα του Πάσχα ακολουθήθηκαν τα παραδοσιακά έθιμα με το τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από το κατανυκτικό κλίμα των γιορτών, αλλά και από τις μοναδικές στιγμ΄λες που έζησε με τα παιδιά στην Ουγκάντα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φαίνεται πως θα θυμάται για χρόνια αυτό το ταξίδι.

«Το πιο ωραίο τσούγκρισμα αυγών… Χριστός Ανέστη!», έγραψε σε ανάρτησή του και ανέβασε το video με τη νέα μικρή του φίλη.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αγαπά τα ταξίδια και συχνά επισκέφτεται μέρη που δεν θα πήγαινε εύκολα ένας κοινός ταξιδιώτης. Ο ίδιος όταν είχε βρεθεί και στο Survivor είχε μιλήσει για αυτήν την εσωτερική του ανάγκη να πηγαίνει σε άγνωστα μέρη με ένα σακίδιο στην πλάτη και να γνωρίζει νέους πολιτισμούς, διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους.

Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε δώσει πριν από έναν χρόνο περίπου -ως νικητής του J2US με τη Josephine- στην εκπομπή Happy Day, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είχε αποκαλύψει πως σε ταξίδι του στην Ινδία είχε κινδυνεύσει πολύ.

«Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πολύ άσχημα χωρίς νοσοκομεία, ήμουν 5 μέρες στο πάτωμα χωρίς να ξέρω τι έχω στην Ινδία. Την τελευταία φορά που πήγα στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν», είχε αποκαλύψει..