Μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ενόψει της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι υποψήφιος με τον Στέφανο Κασσελάκη και στη συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα.

Πώς ακριβώς έγινε η επιλογή σου; Αυτοπροτάθηκες;

«Όχι. Ήταν μια αξιοκρατική διαδικασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου μπορούσε ο κάθε πολίτης να δηλώσει υποψηφιότητα, στέλνοντας το βιογραφικό του και γράφοντας τους λόγους που θέλει να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία. Την προσεχή Κυριακή 14 Απριλίου τα μέλη του κόμματος θα αποφασίσουν ποιοι θέλουν να είναι οι 400 υποψήφιοι στις προκριματικές εκλογές για τις τελικές 35 θέσεις.

Ήταν μια προοδευτική κίνηση. Θεωρώ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φέρει αέρα ανανέωσης στην πολιτική σκηνή της χώρας. Δίνει χώρο σε νέους ανθρώπους που θέλουν να εκπροσωπήσουν τη νέα γενιά».

Ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

«Μου είπε ότι χάρηκε πολύ για αυτή μου την απόφαση και ότι θα με στηρίξει, αν χρειαστώ οποιαδήποτε βοήθεια. Από την πρώτη κιόλας φορά που τον είδα στην τηλεόραση, αναγνώρισα μια καθαρότητα στο βλέμμα του. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει εκπαιδευτεί για να γίνει επαγγελματίας πολιτικός, όπως συμβαίνει με άλλους αρχηγούς. Ο Στέφανος άφησε τη ζωή του στην Αμερική και ήρθε εδώ για να βάλει το δικό του λιθαράκι για να γίνει καλύτερη αυτή η χώρα. Έχει μια αμεσότητα που αγγίζει πολλούς ανθρώπους γι’ αυτό και τον αποκαλούν Στέφανο. Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που να είναι κοντά στον λαό και όχι κάποιον που να ζει σε άλλη διάσταση».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ