Ο ερχομός στη ζωή της κόρης η Ναόμι Κάμπελ τον περασμένο Μάιο ξάφνιασε τους θαυμαστές της και όχι μόνο, αφού η ίδια δεν είχε αποκαλύψει ποτέ τα σχέδιά της να γίνει μαμά.

Η Ναόμι Κάμπελ (The Mega Agency)

Η έξι μηνών πλέον κόρη του top model έχει πια όλες τις προϋποθέσεις να γίνει μίνι fashion icon. Αν και δεν έχει συμπληρώσει ούτε έναν χρόνο ζωής ήδη φοράει ρούχα και φόρμες με την υπογραφή επώνυμων οίκων μόδας.

Την Πέμπτη, μάλιστα, η Κάμπελ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία όπου έδειχνε το Dior σύνολο του μωρού. Το σετ αποτελείται από ένα φόρεμα, λευκά sneakers και μια τσάντα με τα logos του γαλλικού οίκου.

Πριν από λίγο καιρό η Ναόμι είχε ανεβάσει τη μικρή με ένα εντυπωσιακό κορμάκι του διάσημου οίκου μόδας με την κόρη της ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μας δείχνει το πρόσωπό της.

Την Τετάρτη μάλιστα με άλλο στόρι στο Instagram της Ναόμι Κάμπελ έγινε γνωστή η συνάντηση της γαζέλας της μόδας με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Ο υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο Παρίσι εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση και συνοδευόταν από την σύζυγό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ