Με ένα στόρι στο Instagram της Ναόμι Κάμπελ έγινε γνωστή η συνάντηση της γαζέλας της μόδας με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Ο υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο Παρίσι εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση και συνοδευόταν από την σύζυγό του. Στη γαλλική πρωτεύουσα είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά το τοπ μόντελ.

Η 51χρονη σταρ της πασαρέλας μοιράστηκε το στιγμιότυπο από την συνάντηση στο Παρίσι με τους 11,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

Η Βρετανίδα καλλονή, που πριν από λίγες ημέρες έκανε πασαρέλα για τον Balmain μαζί με τις Κάρλα Μπρούνι και Μίλα Γιόβοβιτς, είχε σίγουρα να πει αρκετά πράγματα με την Τζένη Μπαλατσινού για το μόντελινγκ αλλά και για τη μητρότητα. Η Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο με μία ανάρτησή της στα social media ότι έγινε μητέρα.

«Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Είναι μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη», έγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ