Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην κανονική της ζωή συνάντησε τον καλό της φίλο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα, συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο αφού εκεί έκανε και ορισμένες δυνατές φιλίες, όπως με την Μυριέλλα Κουρεντή και δεν παραλείπει να κάνει τα σχόλιά του για το παιχνίδι.

Πριν από λίγη ώρα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία εκείνη και ο δημοσιογράφος ενώνουν τις παλάμες τους. «Είναι εδώ» έγραψε πάνω από το στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους followers του.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την ανακοίνωση του ονόματός της από τον Γιώργο Λιανό, εν μέσω μεγάλης συγκίνησης η Μυριέλλα Κουρεντή είχε εξομολογηθεί πως κατά τη διάρκεια της προσευχής της εκείνη την ημέρα μια φράση είχε βγει αβίαστα από το στόμα της.

«Μου βγήκε αβίαστα η φράση “John σου έρχομαι”.» Το μεσημέρι του Σαββάτου η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού Survivor προσγειώθηκε στο Ελευθερίος Βενιζέλος. Εκεί, μέσα στο αυτοκίνητο της παραγωγής την περίμενε ο John Lygnos. Το όνομά του είχε αναφερθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Survivor. Ιδιαιτέρως όταν αναπτύχθηκε το φλερτ ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ όλοι νόμιζαν πως έξω από το Survivor έχει σχέση με τον John.

«Είπα ότι έχω σχέση με τον John για να με αφήσουν ήσυχη. Να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Δεν έχω και δεν είχα τη σχέση που νομίζουν όλοι. Γι’ αυτό δεν ένιωθα άσχημα ή ενοχές. Δεν ένιωθα ότι έχω κερατώσει κάποιον. Είχα δει και τον Βαλάντη ότι τον ελκύω. Είχα πει ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει ο άλλος, στην προσπάθεια να με προστατεύσω είπα ένα ψέμα», ξεκαθάρισε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της η ηθοποιός. Όσον αφορά στην έλξη που ένιωσε για τον Γιώργο Κατσαούνη είχε εξηγήσει: «Ο Γιώργος είναι ο άνδρας που θα νιώσει μια γυναίκα ότι θα την προστατεύσει. Έτσι ξεκίνησε η δική μου έλξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ