Μια συγκινητική στιγμή είχε στο σημερινό (5/3) επεισόδιο του My Style Rocks η Σιμόν Σέρβου.

Η παίκτρια του show μόδας είχε ένα concept για το σημερινό look της, το οποίο ήταν βγαλμένο από την πραγματική της ζωή.

Η ελληνοβουλγαρικής καταγωγής παίκτρια «λύγισε» μιλώντας για την εμπειρία της από τα ορφανοτροφεία της Σόφιας, τα οποία επισκέπτεται συχνά, προσφέροντας εθελοντική εργασία.

Συγκινήθηκε η Σιμόν στο πλατό του My Style Rocks

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τη Σιμόν αφού έκανε την πασαρέλα της, που πηγαίνει, με την παίκτρια να εξηγεί την πραγματική ιστορία πίσω από το look της.

«Αυτό είναι πραγματικό γεγονός που θα πω. Είμαι στη Βουλγαρία, είμαι στη Σόφια, είναι Κυριακή και πάρα πολύ συχνά πηγαίνω σε ένα ορφανοτροφείο να κάνουμε δραστηριότητες με τα παιδιά. Όταν είχα χρόνο, το έκανα και τρεις φορές τον μήνα, όταν έμενα εκεί. Είναι πολύ ενδιαφέρον, περνάς όλη την ημέρα μαζί τους», είπε αρχικά η Σιμόν στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Πηγαίνεις εκεί εθελοντικά, σε δέχονται και πάντα υπάρχει κάποιος που σε επιβλέπει, διότι είσαι ξένος. Υπάρχει ψυχολόγος, παιδιά σε διαφορετικές ηλικίες.

Αρχικά κάνετε δραστηριότητες, ζωγραφίζετε, φτιάχνετε τα μαλλιά των κοριτσιών. Υπάρχει ένας σεβασμός, μία απόσταση από τα παιδιά, αλλά από τη συνήθεια να πηγαίνουμε εκεί έχουμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

Μας προτείνουν οι καθηγητές να τους μιλάμε, να τις συμβουλεύουμε για την προσωπική τους υγιεινή, για τα προσωπικά τους, τι να προσέχουν και τι όχι», συμπλήρωσε η παίκτρια του My Style Rocks, δακρύζοντας.

Διαβάστε επίσης:

My style rocks: Η χιουμοριστική ατάκα του Λάκη Γαβαλά στην Ηρώ για το στυλ της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ