Οι ρίγες δυσκόλεψαν τις fashionistas που επανέρχονται δυναμικά στην πασαρέλα του My Style Rocks για να διεκδικήσουν μία ακόμα καλύτερη βαθμολογία στη σημερινή μέρα όπου απουσιάζει το task.

Με όλα τα επιφωνήματα που υπάρχουν εκφράζεται η Έβελυν Καζαντζόγλου όταν βλέπει την εμφάνιση της Νικολίνας η οποία καταφέρνει να κερδίσει με το look της την υψηλότερη βαθμολογία που έχει πάρει μέχρι στιγμής από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες αλλά και δύο τεσσάρια από την κριτική επιτροπή!

Στον αντίποδα, η εμφάνιση της Φωτεινής που μετά από έντονο διάλογο με τη Σιμόν έρχεται μπροστά στην κριτική επιτροπή με μία εμφάνιση που υστερεί σε πολλά. Η στάση της δημιουργεί εκνευρισμό στον Λάκη αλλά και την Έβελυν που παραδέχεται πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει καταφέρει να την κάνει έξαλλη!

Με ποιο τρόπο η Casablanca βγαίνει εκτός των κανόνων του διαγωνισμού; Το γεγονός επισημαίνει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η φιλανθρωπική δράση της Σιμόν σε ορφανοτροφείο στη Σόφια είναι ένα concept βγαλμένο από την καθημερινότητά της, έτσι αυτό που προκύπτει στην πασαρέλα του My Style Rocks είναι ξεχωριστό και συγκινητικό.

Στα χιουμοριστικά στιγμιότυπα του σημερινού επεισοδίου του My style rocks η ατάκα του Λάκη Γαβαλά στην Ηρώ για το στυλ της που εξασφάλισε το okmag πριν από το σημερινό επεισόδιο.

«Έχω τρελαθεί! Κρίμα που δεν είμαι γονέας και κηδεμόνας να έρθω, να βάλω κι εγώ ένα yellow banana fluo»

Διαβάστε επίσης: My style rocks: Η παίκτρια που είπε ότι δεν είναι ωραίο το πουκάμισο που σχεδίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ