Ένα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντοέχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Νίκου Κοκλώνη. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας θέλησε να αποχαιρετήσει το 2021, με μια από τις πιο αγαπημένες του στιγμές της χρονιάς που πέρασε. Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο με ένα αυθόρμητο μουσικό ντουέτο της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή. Οι δύο κυρίες, μάλιστα, δείχνουν ιδιαίτερα χαλαρές και χαρούμενες, την ώρα που ερμηνεύουν μαζί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή με τον τίτλο, «Στα ‘δωσα όλα».

Casual και απλά ντυμένες και σε γιορτινό mood, οι δύο τραγουδίστριες απολαμβάνουν τη στιγμή με φόντο το χριστουγεννιάτικα στολισμένο σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη.

Θυμίζουμε πως ο περσινός τελικός του J2US ήταν η αφορμή για την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βναδή, μετά από προτροπή του Νίκου Κοκλώνη και τη συμβολή του μάνατζέρ τους, Γιώργου Αρσενάκου, να λήξουν μία «κόντρα» χρόνων που τους είχαν “φορτώσει” τα media. Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή του σόου κι έγραψαν τηλεοπτική ιστορία, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη. Ερμήνευσαν αγκαλιά μεγάλες επιτυχίες και έδωσαν ένα πραγματικά πανέμορφο θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Να θυμίσουμε πως στον μεγάλο τελικό του J2US φέτος δεν θα εμφανιστεί δια ζώσης η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Με βίντεο που ανέβασε η ίδια την Πέμπτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στη μεγάλη βραδιά με link από το σπίτι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ