Μήνυση δέχτηκε ο τράπερ Light από το θύμα του ξυλοδαρμού, που βιντεοσκόπησε και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το newsit.gr και τον Μαρίνο Αλειφέρη ο άνδρας κατέθεσε μήνυση κατά του Light για παράβαση προσωπικών δεδομένων, αλλά και κατά αγνώστων για σωματικές βλάβες. To θύμα Αφγανικής καταγωγής μετέβη στο τμήμα της Ομόνοιας και υπέβαλε τη μήνυσή του.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα ανέδειξε η εκπομπή «Το πρωινό» με τον παρουσιαστή της εκπομπήςΓιώργο Λιάγκα να αναφέρει: «Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο». «Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία.

Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Light και την παρέα του. «Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί.

Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε “μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ