Ο Μίνως Μάτσας ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show την Τρίτη. Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για τον γάμου του με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και διηγήθηκε ιστορίες από την παιδική του ηλικία. Είχε την τύχη να μεγαλώσει σε ένα σπίτι που το επισκέπτονταν οι πιο σημαντικοί Έλληνες καλλιτέχνες.

Αρχικά, ο ίδιος τόνισε: «Για τη δημοσιότητα… φταίει η σύζυγός μου, Όλγα Κεφαλογιάννη. Πίστευα και πιστεύω ότι ο καλλιτέχνης με το έργο του, εγώ πχ με τη μουσική μου, δείχνω αυτό που θέλω να δείξω. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι. Αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ωραίο για τον κόσμο να συνδέσει το πρόσωπο με το έργο μου. Και είμαι σε αυτή τη διαδικασία και το χαίρομαι πολύ».

«Μεγάλωσα σε έναν θαυμαστό κόσμο. Ερχόντουσαν άνθρωποι που ήταν καλλιτέχνες, στιχουργοί, συνθέτες. Όλο αυτό ήταν μοιραίο να με επηρεάσει, ήθελα να γίνω σαν αυτούς… Φοβόμουν τον Μίκη Θεοδωράκη. Αν είσαι 5-6 χρονών και κοιτάς προς τα πάνω με φουντωτά μαλλιά και μαύρα ρούχα, αισθάνεσαι ένα δέος. Όταν δεν ήμουν φρόνιμος στο σπίτι έλεγαν “Τακτοποίησε τα πράγματά σου γιατί θα έρθει ο Θεοδωράκης” και γινόμουν Λούης. Τον Χατζιδάκι τον είχα παρακολουθήσει στο στούντιο και ήταν ένας γλυκός και ζεστός άνθρωπος. Τον θυμάμαι να λέει ανέκδοτα! Ήταν ζεστός και τρυφερός άνθρωπος» θυμήθηκε ο Μίνως Μάτσας.

Διαβάστε επίσης: Μίνως Μάτσας: «Τελείωσα τη νομική με 8 και μετά ανακοίνωσα ότι ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ